Nederland België Deutschland Schweiz Österreich

Over ons

Sinds 2004
WTW-FILTERS.NL BV is in februari 2004 opgericht in een periode waarin niet veel mensen zich al echt drukt maakten over het binnenklimaat in woningen en bedrijfspanden. In deze periode werd niettemin een aanvang gemaakt met het steeds meer luchtdicht maken van gebouwen. Dit was nodig om woon- en werkruimten beter te isoleren en zuiniger om te gaan met energie. Met de toename van de isolatiewaarde van woningen en de steeds hogere luchtdichtheid werden met name in de nieuwbouw allerlei systemen geïntroduceerd om woningen mechanisch te ventileren om zo de kwaliteit van het leefklimaat te waarborgen. De introductie van deze wtw-ventilatiesystemen of balansventilatiesystemen betekende ook een markt voor de vervanging van de luchtfilters die in deze systemen worden gebruikt. Een goed moment dus om in deze markt te stappen.

Filters
Op dit moment heeft WTW-FILTERS.NL een groot aantal klanten waaronder VvE's en woningbouwverenigingen, waarvan weer een belangrijk deel een abonnement heeft afgesloten.
Met een abonnement ontvangt u automatisch ieder half jaar nieuwe filters van ons. Met deze service is de tijdige vervanging van uw filters door WTW-FILTERS.NL 100% gegarandeerd.
Naast abonnementen kunt u uiteraard ook losse sets bij ons bestellen. In dat geval dient u er wel zelf voor te zorgen dat u elke half jaar tijdig nieuwe filters bestelt.
In ons unieke magazijn liggen altijd tenminste 100 soorten filters voor nagenoeg alle gerenommeerde merken en typen klaar voor verzending. WTW-FILTERS.NL kan altijd 95 % van alle verkrijgbare filters direct uit voorraad leveren. Filters met een afwijkende filtermaat, die niet op voorraad zijn, kunnen binnen 2 werkdagen geleverd worden.

U kunt bij WTW-FILTERS.NL terecht voor filters van o.a.:
" Stork air, Storkair; j.e. Storkair , je Storkair of Zehnder Zwolle;
" Itho;
" Slokker;
" Auerhaan;
" AWB;
" Flakt;
" Brink Excellent of Brink renovent;
" Orcon;
" Rucon;
" Ned air of Nedair;
" Vaillant;
" Agpo;
" Velu;
" Vent Axia Sentinel.

Wij leveren filters in de gehele Benelux. Onze klanten bevinden zich met name in België en Nederland. In Nederland bevinden onze klanten zich verspreid over het gehele land van Groningen tot Maastricht en van Den Helder tot Vlissingen. Veel klanten bevinden zich in het westen van het land in plaatsen als Amsterdam, Rotterdam, Utrecht en Den Haag. Maar ook in plaatsen als Alphen aan de Rijn, Haarlem, Zaandam en Hoofddorp.

Onderhoud
Aanvankelijk hebben wij ons uitsluitend toegelegd op de verkoop van filters. In 2006 zijn wij echter begonnen met het uitvoeren van onderhoud op mechanische ventilatiesystemen als extra service aan onze klanten. Inmiddels is het onderhoud uitgegroeid tot een belangrijk bedrijfsonderdeel. Sinds 2014 werken wij op dit gebied samen met ventilatienl.nl en kunnen wij landelijke dekking bieden voor zowel onderhoud als reiniging van alle voorkomende balansventilatiesystemen en ventilatiekanalen. Inmiddels zijn wij al meer dan 6000 klanten met onderhoud naar tevredenheid van dienst geweest.

Wie
Bij WTW-FILTERS.NL BV werken naast Jurrie van Veen en Ymmie van Veen, dagelijks ook Hennie van der Zee en Cindy Huisman als vaste krachten.
WTW-FILTERS.NL BV wil ook jonge mensen een kans geven werkervaring op te doen. Binnen ons bedrijf is daarom altijd plaats voor minimaal 2 stagiaires.

Klantgerichtheid en service
Klantgerichtheid en service zijn de kernwaarden van ons bedrijf. Om dat te bereiken ligt binnen WTW-FILTERS.NL BV sterk de nadruk op eigen verantwoordelijkheid en plezier op het werk. Wij zijn van mening dat wij in een dergelijke werksfeer onze klanten beter kunnen bedienen en kunnen uitstralen dat u als klant er voor ons toe doet.